Artikkel

Bilabonnemang – svar på dina vanligaste frågor

Läs och lär om vanliga termer som används för bilabonnemang.

Bilabonnemang – svar på dina vanligaste frågor

Vad är ett bilabonnemang?

Ett bilabonnemang är ett nytt och innovativt sätt att ha en helt egen bil. För en fast summa per månad får du en bil som är helt din egen utan bindningstid. Du kan alltså säga upp abonnemanget när du vill. Alla fasta bilkostnader som försäkring, service och däckbyten ingår.

Läs mer om vårt bilabonnemang

Vad lång är bindningstiden?

Det vanliga är att bindningstiden för ett bilabonnemang är en månad, men det kan variera mellan leverantörer. I vissa fall kan leverantörer erbjuda möjligheten att förlänga bindningstiden till ett lägre månadspris. Det är viktigt att kontrollera varje tjänsteleverantörs individuella villkor för att ta reda på vilken bindningstid som gäller.

Vilka bilmärken ingår?

Honk erbjuder ett brett urval av bilmärken i sitt abonnemang, inklusive Volvo, Volkswagen, BMW och Tesla. Med många tillgängliga alternativ är det lätt att hitta en bil som passar just dig, oavsett om du letar efter en lyxig BMW eller en mer ekonomisk Volvo. Med Tesla-bilar tillgängliga i sortimentet kan du dessutom få det senaste inom elbilsteknik.

Se möjliga bilar för dig

Vad ingår i abonnemanget?

Alla fasta bilutgifter ingår, som till exempel

Det betyder att de enda merkostnader du behöver täcka är bränsle, parkering och vägavgifter.

Behöver jag betala deposition?

Inte hos oss. Vår tjänst innebär att du kan leasa en bil utan deposition, och därmed njuta av bilen utan att behöva oroa dig för stora kostnader vid eventuellt avslut av abonnemang. Det ger dig flexibiliteten att byta bil oftare, då du inte är bunden av både deposition och bindningstid.

Vad är skillnaden mellan bilabonnemang och leasing?

Många jämför bilabonnemang med leasing. Det är en rimlig jämförelse, men vi menar att bilabonnemang den moderna varianten av leasing. Det skiljer sig från de flesta traditionella leasingkontrakt genom att

Det kan vara ett bra alternativ om du inte vill bli låst till ett långt leasingavtal, eller om du vill ha flexibiliteten att byta bil med några månaders mellanrum. Med det här alternativet kan du köra din egen bil utan att behöva oroa dig för ett långsiktigt åtagande eller dyra månatliga betalningar.

Hur vanligt är bilabonnemang?

När världen blir allt mer digitaliserad och sammankopplad ser vi en motsvarande förändring i hur människor interagerar med och konsumerar fysiska varor och tjänster. Ett område där detta är särskilt tydligt är inom bilindustrin, där bilabonnemang blir ett populärt alternativ.

Vad kostar det?

Från 5 000 SEK kan du hitta den perfekta bilen för dina behov utan att tömma bankkontot, oavsett om du letar efter en lyxbil att ta med på långa resor eller en praktisk bil för din dagliga pendling. Det finns bilar i alla prisklasser.

Se alla bilar du kan prenumerera på

Dela artikeln

Publicerades den

Aktuellt

Kampanj

Bilabonnemang – från A till Ö

Läs och lär om vanliga termer som används för bilabonnemang

Se mer här
Kampanj

Blocket lanserar Honk!

Välkomna till Sveriges största destination för bilabonnemang! Vårt mål er att göra mobilitet enkelt och bilägandet stressfritt.

Se mer här