Artikkel

Leasa bil utan deposition

Vill du leasa en bil utan deposition? Möjligheten finns på Honk, med kort eller ingen bindningstid. Vi kallar det bilabonnemang.

Leasa bil utan deposition

Välkommen till en modern typ av billeasing, skräddarsydd efter dina behov. För varför ska du behöva betala en dyr deposition innan du ens kommer ut på vägarna? Vi har inget bra svar på det, därför kan du leasa hos oss utan deposition. Bilen är din, och bara din, så länge avtalet löper.

Korttidsleasing

De flesta avtal binder dig till leasing i flera år, trots att många av oss bara behöver en bil under en kortare tid. Idag kan du hyra en bil i en timme eller två och vi tycker att samma ska gälla leasing. Därför erbjuder Honk effektiv och transparent korttidsleasing med kort eller ingen bindningstid.

Leasing för en modern livsstil

Honk har tagit bort många av de element som folk uppfattar som opraktiska med leasing. Vårt bilabonnemang är på sätt och vis leasing, men uppgraderat till en version som passar vår moderna livsstil. Du ska enkelt kunna välja en bil av hög kvalitet här och nu, skräddarsydd efter dina behov, precis när du behöver den. Bilabonnemang är att leasa en bil på ett modernt sätt.

Det handlar om att skapa en typ av leasing som passar alla som inte vill köpa bil, men ändå behöver mer än att hyra bil på tim- eller daglig basis. Som användare av tjänsten bestämmer du själv vad som passar dig bäst vad gäller tid, plats och biltyp.

Läs mer om bilabonnemang

Vilka andra förmåner får jag?

När du leasar en bil genom HONK är försäkring, service och däckbyten en del av helhetspaketet. Den enda du behöver tänka på är den fasta kostnaden för leasingavtalet.

Det är faktiskt bara dina utgifter för bränsle, vägtullar och parkering som inte ingår i månadspriset, utöver en kostnad om du kör över milen i avtalet.

Leasa en elbil utan deposition? Inga problem

Valfrihet handlar om mer än bilens märke och storlek. För allt fler är en modern livsstil nära kopplad till hållbarhet, och självklart är elbilar därför en del av vår bilpark. Utöver att vara ett bra val för miljön har elbilar även en rad andra praktiska och ekonomiska fördelar.

Se utbudet av bilar i vårt abonnemang

Dela artikeln

Publicerades den

Aktuellt

Kampanj

Bilabonnemang – från A till Ö

Läs och lär om vanliga termer som används för bilabonnemang

Se mer här
Kampanj

Blocket lanserar Honk!

Välkomna till Sveriges största destination för bilabonnemang! Vårt mål er att göra mobilitet enkelt och bilägandet stressfritt.

Se mer här